Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde iki kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan Ercan Demircioğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi’ne getirildi.
Doğancılar Mahallesi’nde dün gece meydana gelen olayda, boşanma aşamasındaki eşi Burçin Demircioğlu ile tartıştığı öne sürülen 48 yaşındaki Ercan Demircioğlu’nun silahla ateş açtığı iddia edildi. Saldırıda Burçin Demircioğlu (41) ile tartışmayı sonlandırmak için araya girdiği belirtilen Emre Çorak (27) ağır yaralandı.
Ormanlık Alanda Yakalandı
İddiaya göre, olayın ardından bölgeden kaçan Ercan Demircioğlu, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda bu sabah Çatalağzı beldesine bağlı Kırımsa Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan Demircioğlu, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Şüphelinin Yüzünde ve Başında Darp İzleri
Zonguldak Adliyesi’ne getirilen Ercan Demircioğlu’nun yüzünde ve başında darp izleri bulunduğu görüldü. Söz konusu izlerin nasıl oluştuğuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Şüphelinin savcılıktaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Emre Çorak Yeniden Entübe Edildi
Silahlı saldırıda başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 27 yaşındaki Emre Çorak’ın tedavisi devam ediyor.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Çorak’ın gece boyunca bir dizi ameliyat geçirdiği, ameliyatların ardından yeniden entübe edildiği öğrenildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Çorak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Saldırıda yaralanan Burçin Demircioğlu’nun ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Hakkında Önleyici Tedbir Kararı Bulunuyordu
Öte yandan, Ercan Demircioğlu hakkında 21 Kasım 2026 tarihine kadar geçerli bir önleyici tedbir kararı bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.






