Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ereğli Belediyespor, Tezcan Gökmen transferini resmen bitirdi. Teknik direktör Cahit Terzi’nin yeni sezon kadrosunda ısrarla görmek istediği Tezcan’la hafta başında başlayan görüşmeler, bugün itibariyle netice kazandı.

As Başkanlar Akın Katı ile Fatih Çapar’la yüz yüze yaptığı görüşmede şartlarda anlaşmaya varan genç forvet, kendisi için düzenlenen imza töreninde eflatun-beyazlı formayı giyip resmen Ereğli Belediyesporlu oldu.

Ereğli Belediyespor forması altında yeni bir serüvene başlayacak olan Zonguldaklı forvet, başta teknik direktör Cahit Terzi ve yönetim olmak üzere kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmek istemiyor.

Süper Amatör Lig Play-Off maçına 3. Lig hakemi! En son Alanya-Orduspor 1967 maçını yönetti Süper Amatör Lig Play-Off maçına 3. Lig hakemi! En son Alanya-Orduspor 1967 maçını yönetti

Golleriyle şampiyonluk hedefleyen Bölgesel Amatör Lig ekibine skor katkısı sunmak isteyen Tezcan’ın en büyük hedefi, ilk kez formasını giyeceği Ereğli Belediyespor’da kupa sevinci yaşamak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ