2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da teknik sorumlu Barış Şeref ile Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk arasında iki sezon öncesine dayanan gerilim sona erdi. Başkan Harun Demir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan antrenmanda küs olan ikiliyi barıştırdı.

Beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da devre arasıyla birlikte elini taşın altına koyan iş insanı Harun Demir,  başkan unvanıyla sorumluluk alıp maddi yönden çok büyük destekler sağladığı kırmızı-lacivertli kulübün menfaatleri doğrultusunda birleştirici ve bütünleştirici rol oynuyor.

Şenol Demir’in görevi bırakıp yerine bir başka Zonguldaklı Barış Şeref’in göreve gelmesi üzerine, 10 yılı aşkın süredir görev yaptığı Zonguldak Kömürspor’daki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıklayan Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ü kararından vazgeçirerek tekrar göreve geri dönmesini sağlayan Başkan Harun Demir, bununla kalmayıp yine kulüp menfaatleri doğrultusunda birbirlerine dargın olan ikiliyi barıştırdı.

Başkan Demir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Hakan Gülay’la birlikte izlediği antrenman öncesinde, teknik sorumlu Barış Şeref’i Öztürk’le bir araya getirdi. Yönetici ve futbolcuların gözleri önünde birbirlerine sıkı sıkıya sarılan Şeref ile Öztürk arasındaki buzlar böylelikle tamamen erimiş oldu. Yıllarını Zonguldak Kömürspor'a veren ikilinin alkışlar eşliğinde barışması, takım içinde yüzlerin gülmesini sağlarken moralleri iyice yukarıya çıkardı.

Ligde kalma yolunda kritik bir süreçten geçen Zonguldak Kömürspor’daki dargınlık meselesini ortadan kaldırarak kulüp içinde barış rüzgarları estiren Başkan Harun Demir, ardından ayak üstü yaptığı ve teknik sorumlu Barış Şeref’in de yer aldığı mini toplantıda, kalan 12 haftada artık tamamen lige odaklanıp takımı ligde tutmak için tüm imkanları seferber edeceklerinin altını çizdi.

SPOR SERVİSİ

6B1A8114-16B1A81156B1A81206B1A81116B1A81246B1A8131

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Editör: Hüseyin EKİNCİ