14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den Zonguldak 3’ncü sıra milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu ve 4’ncü sıra milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu seçim çalışmalarına başladı.

İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor! İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor!

Milletvekili adayları beraberinde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal ve muhtarları ziyaret ettiler. Misafirperverlikleri için başkan ve muhtarlara teşekkür ettiler.

AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Çolakoğlu ve Nejdet Tıskaoğlu, Çaycuma İlçesine bağlı Güzelyurt Köyü sakinlerini ziyaret ederek  orada bulunan vatandaşlar ile hasbihal ederek sorunlarını ve isteklerini dinlediler.

Tıskaoğlu açıklamasında, “Bize yüreklerini açan tüm hemşehrilerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için Güzelyurt köyü sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili adayları seçim ziyaretleri kapsamında Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederken, ardından AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Birol  Yiğit Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Elcab Kablo Firması da ziyarette bulundular.

AK Parti Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, ziyarette “Büyük zaferlere imza atmak için olanca gücümüz ile çalışacağız. Söz verdik başaracağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Ahmet Çolakoğlu, Birol Yiğit ve Teşkilat Mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. (Haber: Şaban YILMAZ)

ZONG-AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI (4)ZONG-AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI (3)ZONG-AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI (2)

Editör: Murat Barutçu