Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı Varol Demirköse, Devrek'te Özbağı köyünde Muhtarlar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Demirköse yaptığı açıklamada, “TTK alımlarında, TYP kapsamındaki alımlarda, mümkünse bütün kamu alımlarında bütün köylerimize mutlaka kontenjan verilmelidir” diyerek şunları söyledi:

“Nitelikli eleman yetiştirmek için mesleki eğitim kurumlarının çalışmaları hızlanmalıdır. "Zonguldak, Bartın ve Karabük yine bir bütün olsun Bartın merkezli" söylemlerine karşı tedbir alınmalıdır.

Filyos bölgesinde planlanan 50 bin istihdam da dikkate alınarak Bakacakkadı bölgesine büyük bir şehir hastanesi yapılmalı ve Zonguldak Bakacakkadı bölgesine doğru yayılmalıdır.

Bizi ağırlayan Özbağı Muhtarı  Aziz Hızarcı,Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şube Başkanı Mustafa Taşçı, Köy Muhtarları Recep Topal, Muhterem Benli, Kamil Aydın, Şaban Torlak, Yılmaz Sülük, Asım Pınaroğlu, Muhammet Kayapınar, Fatih Çarıkçı, Necati Cinköse ve Hasan Akça 'ya teşekkür ediyoruz” (Haber Merkezi)

2-86

Editör: Seçkin