Zonguldak Kömürspor'da Bekir İrtegün sesleri! Zonguldak'a geldi Zonguldak Kömürspor'da Bekir İrtegün sesleri! Zonguldak'a geldi

Antalya Haber - Antalya'nın turizm açısından önemli bölgelerinden biri olan Muratpaşa ilçesindeki Tarihi Kaleiçi Barboros Mahallesi Hesapçı Sokak'ta bulunan 3 katlı butik otelde meydana gelen yangında, 2 turist hayatını kaybetti ve 12 kişi yaralandı.

Olay, saat 02.30 sıralarında gerçekleşti ve otel personelinin hızlı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin farklı istasyonlarından gelen ekiplerin 1 saat içinde müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin zamanında müdahalesi, bitişikte bulunan diğer işletmelerin zarar görmesini ve yangının yayılmasını önlemeye yardımcı oldu. Yangın, yaklaşık 6 saat süren çalışmalar sonucunda tamamen söndürüldü.

Gelinlikte kiralama revaçta Gelinlikte kiralama revaçta

Engelliler haftasında da yalnız bırakmadılar Engelliler haftasında da yalnız bırakmadılar

İlk incelemelerde, bir odada 2 turistin cansız bedeni bulundu. Olay yerine gelen savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri, otel içerisindeki çalışmalarına devam ediyor. Hastaneye kaldırılan 12 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Yangının çıkış nedeni ve olayla ilgili detaylı inceleme devam etmektedir. İHA

Çaycuma'da define operasyonu! Çaycuma'da define operasyonu!

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde acı haber; Enes Kırmızıkoç şehit oldu Pençe Kilit Harekatı bölgesinde acı haber; Enes Kırmızıkoç şehit oldu

AW940604_05

AW940604_06

AW940604_03

AW940604_04

AW940604_02

AW940604_01

Editör: Virda Şahin