Zonguldak Haber – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Adalet Bakanı olarak göreve başlayan Ak Parti Barın Milletvekili Yılmaz Tunç’tan Adliye Sarayı istediğini açıkladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabinesinde Adalet Bakanı olarak açıklanması bölgede sevinçle karşılandı. Bakanlık görevinin açıklanmasının ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Tunç’tan Adliye Sarayı beklediklerini ifade etti. 
Bülent Kantarcı, Çaycuma Adliye Sarayının Yılmaz Tunç döneminde hayata geçmesini beklediklerini ifade ederek şunları kaydetti: 
"Bartın Uluslu başarılı milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un, bu akşam açıklanan kabinede Adalet Bakanlığına atanmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hava kadar, su kadar adalete muhtaç olduğumuz günümüzde, Adalet sisteminde yapılacak reformist çalışmalarda hemşehrimiz Sayın Yılmaz Tunç’a başarılar diliyoruz. Bölgemize de Bakanlığı sayesinde katkılarını bekliyoruz. 
Özellikle yerini hazırladığımız ve ihale edilmeyi bekleyen Çaycuma Adliye Sarayının onun döneminde hayata geçmesini bekliyoruz."
Haber Merkezi

Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı! Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı!

Yılmaz Tunç Adalet Bakanı oldu! Yılmaz Tunç Adalet Bakanı oldu!

Zonguldak Barosu’ndan Yılmaz Tunç açıklaması! Zonguldak Barosu’ndan Yılmaz Tunç açıklaması!

Arkadaşlarıyla birlikte alkol alan genç, sabah ölü bulundu Arkadaşlarıyla birlikte alkol alan genç, sabah ölü bulundu

Sigaraya rekor zam geldi mi? Sigaraya rekor zam geldi mi?

Editör: Virda Şahin