Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “Rahmet ve bereket ayı ramazana ulaşmanın mutluluğu içindeyim. Haram, yalan ve riyanın yok olup af, adalet, hakkaniyet gibi insanı insan yapan değerlerin öne çıktığı bu ayda, sabrın ne olduğunu daha iyi öğrenmek için dünya nimetleriyle bir kez daha kendimizi sınayacağız. İçine girdiğimiz ramazan ayı, ayrıca, ekonomik koşulların yaşamlarını çekilmez kıldığı muhtaç vatandaşlarımıza ellerimizi en çok uzatacağımız dayanışma duygusunun adı olarak içimizi huzurla dolduracak.” dedi.

Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında

FİLİSTİN’DE YAŞANANLAR UTANÇ VESİKASI OLARAK TARİHE GEÇECEK

Kantarcı açıklamasını, “Bu ramazanı ülkemizin yaşadığı zorlukların yanı sıra İsrail'in Filistin’de yaşlı genç, kadın çocuk ayırmadan yaptığı katliamın gölgesinde karşılıyoruz. Bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini alan hu katliamın durdurulup Filistinli kardeşlerimizin barış ve huzura kavuşması, başta Birleşmiş Milletler olmak üzere dünya insanlığının samimiyetle harekete geçmesine bağlıdır. Bu ramazan ayının insanlığa sunacağı en büyük armağan Filistin’de kalıcı barışı sağlamak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ramazan ayının ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bereket ve barış getirmesini diliyor, başta sevgili Çaycumalılar olmak üzere tüm İslam ailesinin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi