Zonguldak Haber – Çaycuma Belediye Başkanı Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada bir Çaycumaspor’a kendi tesislerini kazandırmak istediklerini söyledi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada bir çakılı çivisi olmayan Çaycumaspor’a kendi tesislerini kazandırmak istediklerini söyledi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısında Çaycumaspor’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı olduğu zamandan beri kendini en çok meşgul eden konulardan birinin Çaycumaspor olduğunu söyleyen Kantarcı “Çaycumaspor’u mahkemelerden alıp düze çıkardık ama kongrelerde yine taliplisi olmayınca neredeyse artık tarihin derinliğine terk etmek durumundayken Şenan Kerçin adında bir kahraman çıktı, büyük bir fedakârlık örneği göstererek Çaycumaspor’un başkanlığını üstlendi. İstanbul’da birçok sektörde iş yapıyor. Maske Orkestra’nın kurucusu. Hem Çaycuma, hem de Çaycumaspor için marşlar yapmış bir memleket sevdalısı. Çekirdek, güzel de bir ekip yapıldı. Yeni oluşum Çaycuma kamuoyunda büyük bir memnuniyet yarattı.” dedi. 

ÇAYCUMASPOR ÇATI KURULUŞU İŞLEVİ GÖRSÜN

Kerçin’in 4-5 gündür Çaycuma’da konuyla ilgili çalışmalar yaptığını söyleyen Kantarcı, açıklamalarını “Çaycumaspor şu anda büyük bir sinerji yakalamış durumda. Bizim de arzu ettiğimiz gibi ilçedeki diğer kulüpler spor altyapılarının sürdürürken Çaycumaspor çatı kuruluşu işlevi görsün istiyorum. Çaycuma’da tabii ki futbolla beraber diğer bütün spor altyapılarını ileriye götürecek uygulamaları yapmak istiyoruz. Ben de Belediye Başkanı olarak bu çalışmalarda rol almak istiyorum.” diyerek sürdürdü. 

KULÜBÜN BİR TOPLU İĞNESİ YOK

TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu! TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu!

Belediye olarak Çaycumaspor’u borçsuz harçsız bugünlere getirdiklerini söyleyen Başkan Kantarcı, “1947 yılında kurulan kulübün bir tane toplu iğnesi yok. Şu anda Seka Sosyal Tesisleri belediyenin tahsis ettiği bir yer, ama orası da aslına bakarsan pek iyi koşullara sahip olan bir yer değil. İnşallah ilk fırsatta 1947’den bu yana yapılamayanı yapıp Çaycumaspor’a tesis kazandırmak istiyoruz. Buradan herkesi uçurumun kenarından kurtulan kulübümüz için güçlerimizi birleştirmeye çağırıyorum. Sadece kulübün futbol takımını oynatmak için kaynak bulma değil, bulunacak diğer kaynaklarla beraber ve belediyemizin de yardımıyla ilk fırsatta Çaycumaspor tesisleri ve daha sonra diğer kulüplerimizin de ihtiyaçlarını görecek kalıcı yatırımlar yapmak istiyoruz.” dedi.

KERÇiN’İN GÖREVE GELMESİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Çaycumaspor’un bir çatı kuruluş olarak diğer bütün takımların desteklediği, beslediği bir kulüp olmasını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Kantarcı, “Diğer takımların Çaycumaspor’a destek olacak, sporcu yetiştirecek bir yapıda olmasını istiyoruz. Bütün kulüplerin yaşamasını istiyoruz. Ama böyle küçük küçük, cılız cılız takımlarla başarı sağlamak mümkün değil. ‘Spor Kenti Çaycuma’ olma yolunda arkadaşımız, Şenan Kerçin’in göreve gelmesi önemli bir dönüm noktası, önemli bir mihenk taşı olacak. Ben kendisine ve arkadaşlarına başarılar diliyorum ve sizleri de bu bahsettiğim doğrultuda destek olmaya davet ediyorum.” diyerek açıklamalarını tamamladı.

(Haber merkezi)

Editör: Virda Şahin