Zonguldak’ta hayvanseverliği ile tanınan ve çok sayıda sokak canlısının yardımına koşan Seda Mercan’ın sosyal medya hesabından son paylaştığı video yürekleri burktu. Hayvanları beslemek için barınağa giden Mercan, gördükleri karşısında adeta şok oldu. Köpeğin şiddet gördükten sonra kanlar içerisinde barınağa bırakıldığı öğrenildi. 

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Seda Mercan sosyal medya hesabından görüntüleri paylaştıktan sonra, “Çaresizlik hiç bu kadar ete kemiğe bürünmemişti. Sokaklar köpekler yüzünden güvensiz diyenler bu kareye iyi baksın! Bu canların kanında boğulun. Bu halde barınağa çöp gibi bırakıp gitmişler. Besleme diye çıkmıştım. Bu kadar acısına, insanların ona yaptığı zulme rağmen bize güveniyor. Şiddet gördü, çöp gibi barınağa atıldı. Ona bunu yapana insan, hiç suçu yokken bu zulmü yaşayana hayvan diyoruz. Cesur o kadar savaşçı çıktı ki. Nasıl güçlü bir çocuk. Uzun bir süreç bizi bekliyor. Toparlamaya başladı. İyice toparlanmasını bekleyip öyle operasyonunu yapacak hekimlerimiz.” dedi.  /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kafes operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli adliyede Kafes operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli adliyede

Yıkıma adım adım Yıkıma adım adım

Editör: Murat Barutçu