Yine Çaycuma, yine saldırı! Yine Çaycuma, yine saldırı!

Futbol turnuvasında şampiyona “Dana” ödülü Futbol turnuvasında şampiyona “Dana” ödülü

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde 7 Eylül 2023 tarihinde ihalesi yapılan, 50 yataklı Alaplı Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmalarına 15 Ocak itibarıyla yeniden başlandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Alaplı Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 7 Eylül 2023’de yeniden yapıldığı ve toplam da 399 bin liraya mal olacak hastanenin yarım kalan inşaatı yüklenici firma teslim aldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı ilçesinde ihalesi yapılan, 50 yataklı Alaplı Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmalarının bir kez daha başladığını duyurdu.
Bozkurt konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Seçildiğimiz günden beri yoğun bir şekilde takip ettiğimiz 07.09.2023 tarihinde ihalesi yapılan, 50 yataklı Alaplı Devlet Hastanemizin inşaat çalışmalarına 15 Ocak itibariyle başlandı. Seçimden sonra Alaplı için, hemen şimdi diyerek milletimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam ediyoruz. Hastanenin 500 gün içerisinde bitirilip vatandaşlarımızın hizmetine sunulması planlanmıştır.” ifadelerini kullandı. Haber: Ersen Berk ÇELİK

ALAPLI HASTANE INSAATI basladı-min

Editör: Virda Şahin