Zonguldak Belediye Başkanı  Ömer Selim Alan, Atınç Kayınova ile ilgili "Boşuna kendini yormasın. Sonra ritim bozukluğu yaşıyor. Sağlığına dikkat etsin. Boş işlerle uğraşmasın." dedi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Atınç Kayınova'nın Fevkani Köprüsü ile ilgili açıklamalarına karşılık verdi.
 Alan, "Köprü meselesinin artık  tadı kaçtı. Bunu son kez söyleyeyim. Bir daha da konusu geçmesin. Bu köprüyü oluşmasın, bunları bir test edelim dediği zaman 2 ay bile olmamış 50.000 üzerinde can kaybetmişiz ama Atınç bey ve onun zihniyeti alışıktır. Onlar için can çokta önemli değildir.  Pazar yerinde ne sıkıntılar oldu biliyorsunuz. 2 tane canımızı kaybettik. Allah muhafaza burada köprü altında bir sarsıntı olsa neler olur? Yani ben düşünmek dahi istemiyorum. Ama dediğim gibi popüler siyasetler. Allah ıslah etsin. Yapının oradan kalkmasını bu şehrin yüzde 99'u istiyor. Atınç Beyler zaten bugüne kadar kendi partisi ile beraber hiçbir zaman milletinin yanında olmadığı için onların da buna ters olması zaten gayet normal. Dediğim gibi hala bunu ‘Ömer Selim Alan yıkılmasını istiyor’ işte ‘Ömer Selim falan böyle diyor’ falan ahmakça böyle şeyler konuşarak aklı sıra siyaset yapmaya çalışıyor ama bizim insanımız bunu yemez. Ondan boşuna uğraşmasın, boşuna kendini yormasın. Sonra ritim bozukluğu yaşıyor. Sağlığına dikkat etsin boş işlerle uğraşmasın.” Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Akşener’e kadın rakip Akşener’e kadın rakip

WhatsApp Image 2023-03-30 at 15.51.49 (1)

Editör: Murat Barutçu