Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında sahasında konuk ettiği Iğdır FK’yı 2-0 mağlup etti.

Zonguldak'ta taraftarlar Galatasaray'ın galibiyetini kutladı
Zonguldak'ta taraftarlar Galatasaray'ın galibiyetini kutladı
İçeriği Görüntüle

Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri Arda Usluoğlu kaydetti.

VAR incelemesi sonrası gol geldi

Karşılaşmanın 18. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Ömürcan Artan’ın ortasında ceza sahasında Ibrahim Akanbi Rasheed’in vuruşunda kaleye yönelen topa Arda Usluoğlu dokundu ve meşin yuvarlak ağlara gitti.

Yardımcı hakemin ofsayt bayrağı kaldırdığı pozisyon, VAR incelemesinin ardından gol olarak değerlendirildi ve Boluspor 1-0 öne geçti.

Farkı yine Arda Usluoğlu artırdı

Mücadelenin 82. dakikasında Iğdır FK savunmasının hatalı pasını değerlendiren Arda Usluoğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0’a taşıdı.

Iğdır FK 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 68. dakikasında Oğuz Kaan Güçtekin gördüğü kırmızı kartın ardından oyundan ihraç edilirken, Iğdır FK mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Bu sonuçla Boluspor sahasında önemli bir galibiyete imza attı.

Kaynak: İHA