Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

31 BİN ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Ekipler tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında il genelinde belirlenen noktalarda toplam bin 366 uygulama gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 31 bin 331 araç ve sürücü kontrol edildi.

KURAL İHLALLERİNE CEZA YAĞDI

Denetimlerde trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen bin 270 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Yetkililer, sürücülerin hem kendi can güvenlikleri hem de trafikteki diğer vatandaşların güvenliği için kurallara uymalarının büyük önem taşıdığını belirtti.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Otomobil ile çarpışan araç devrildi: Uzun araç kuyruğu oluştu
Otomobil ile çarpışan araç devrildi: Uzun araç kuyruğu oluştu
İçeriği Görüntüle

Emniyet ekiplerinin trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla kent genelindeki denetimlerine aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA