Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde bulunan bir dönerci dükkanına akşam saatlerinde iki kişi sopalarla saldırdı. İçeride müşteriler varken gerçekleşen olayda, saldırganlar iş yerinin camlarını kırıp, dışarı çıkan sahibi Hayati A.’ya da sopa ve yumruklarla saldırdı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga güçlükle sonlandırılırken, saldırganlar geldikleri araçla kaçtı.
Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı bir otomobille gelen iki kişinin camlara sopayla vurup, iş yeri sahibine saldırdıkları anlar net şekilde görüldü.
Saldırı sonrası konuşan Hayati A., herhangi bir husumeti olmadığını ve sabah saatlerinden beri tehdit edildiğini söyledi: “Ne olduğunu anlayamadım, bir anda saldırıya uğradım. Sabah telefonla tehdit edildim, polis çağırdım ama akşam tekrar gelip saldırdılar.”
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı, saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.