Bolu Haber – Bolu’nun Hamidiye Mahallesi’nde su deposunu temizlemek isteyen 2 kişiden biri, temizlik için kullanılan makinenin egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından etkilenerek baygınlık geçirdi.

Olay, öğle saatlerinde Hamidiye Mahallesi’nin su deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, su deposunu temizlemek için giden Ahmet Güler ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, temizlik için çalışma başlattı. Depoyu temizlemek için gerekli malzemeleri çalıştıran 2 arkadaştan biri içeride temizlik faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Arkadaşı depo içerisinde temizlik yaparken Ahmet Güler ise temizlik için kullanılan makinenin başında bekledi. Bir süre sonra makinenin egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından Ahmet Güler olumsuz etkilendi. Olay yerinde baygınlık geçiren Güler’in yerde hareketsiz yattığını fark eden arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Güler Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından yapılan zararlı gaz ölçümlerinde şahsın karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak deponun içerisindeki karbonmonoksit gazını boşaltmak için çalışma başlattı.

Flüt-Piyano resitali ile sanat dolu ilkbahar akşamı Flüt-Piyano resitali ile sanat dolu ilkbahar akşamı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ‘SU DEPOSUNU TEMİZLİYORUZ’ DEDİ

Öte yandan, Ahmet Güler zehirlenmeden önce sosyal medya hesabında Hamidiye Mahallesi’nin su deposunu temizlediklerine yönelik bir paylaşım yaptı. Videoda konuşan Güler, “Bugünkü nasibimizde de köy su deposunun temizlik işi vardır” ifadelerini kullandı.

Ahmet Güler’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İHA

AW895165_02

AW895165_01

Zonguldak Kömürspor-Pazarspor maçında gol yağmuru...Oyuna girdi, golünü attı Zonguldak Kömürspor-Pazarspor maçında gol yağmuru...Oyuna girdi, golünü attı

Uman Kıvanç, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı Uman Kıvanç, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

21 arabanın lastiğini bıçakla keserek patlattı, sebebiyse şaşırttı 21 arabanın lastiğini bıçakla keserek patlattı, sebebiyse şaşırttı

Vatandaşlar sahile inip müziğin ve güneşin tadını çıkarttı Vatandaşlar sahile inip müziğin ve güneşin tadını çıkarttı

Editör: Virda Şahin