Zonguldaklı gazeteciye eleştiri yağmuru: “Ne oldu Cem? İsyan mı ediyorsun?” Zonguldaklı gazeteciye eleştiri yağmuru: “Ne oldu Cem? İsyan mı ediyorsun?”

Bolu Haber – TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Bu olayda baba ve oğlu yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde, Rüzgarlar köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametinde seyir halinde olan Emrah K. (37) yönetimindeki 06 JT 546 plakalı otomobil, Rüzgarlar köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı ve ardından takla attı. Kazada sürücü Emrah K. ve oğlu S.D.K. (7) yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine hızla ulaştı ve yaralıları araçtan çıkararak şehirdeki hastanelere sevk etti.

Kaza nedeniyle bölgedeki trafik çift şerit olarak kontrollü bir şekilde sağlandı. İtfaiye ekipleri, araçta bulunan gaz tüpü ve akünün herhangi bir yanmaya neden olmaması için güvenli hale getirildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. İHA

Orhangazi-Gemlik Kara Yolu'ndaki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi! Orhangazi-Gemlik Kara Yolu'ndaki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi!

Kamyonete tren çarptı! Kamyonete tren çarptı!

Yeni Başkan, Yılmaz Elieyi Yeni Başkan, Yılmaz Elieyi

Aynı tas, aynı hamam Aynı tas, aynı hamam

AW003682_02

AW003682_04

AW003682_03

Editör: Virda Şahin