Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve bölgemizin kaderinin belirleneceği önemli bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Büyük Türk milletinin Milletvekili aday adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreci önümüzdeki günlerde başlayacaktır” dedi.

Turhan açıklamasında, “Zonguldak'ta hep birlikte bizler bu süreci yönetecek ve bölgenin kaderini belirleyecek, değiştirecek ve Zafere taşıyacağız. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun” diyerek milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacakların dikkatine diyerek açıklamasında şunları söyledi:

“Zafer Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru süreci 14 Mart 2023 tarihinde başlayıp 21 Mart 2023 tarihinde sonra erecektir. 21 Mart 2023 tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Milletvekili aday adaylığı aidatı 5.000 TL olarak belirlenmiştir. 25 yaş altındaki gençlerimizin aday adaylığı için ödemesi gereken aidat ise 1.000 TL’dir.

Önemli uyarı: Depremden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Malatya, Gaziantep illerinden yapılacak başvurularda başvuru ödentisi alınmayacaktır. Milletvekili Aday Adaylarının aşağıda bulunan evrakları eksiksiz bir şekilde yanlarında bulundurmaları zorunludur. Eksik evrak içeren dosyalar kabul görmeyecektir” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin