Muğla'nın Bodrum ilçesinde, boş bir araziye moloz döken bir şahıs, jandarma ve zabıta ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. Olay, Turgutreis Zeyyad Mandalinci Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletle geldiği arazide atıkları döken şahıs, kısa sürede yetkililerin takibine alındı.

İki Kez Moloz Döküp Kaçtı

Şüpheli, motosikletiyle çöp konteynerlerinin arkasına park ettikten sonra kasasındaki molozları araziye döktü. Bir süre sonra tekrar aynı bölgeye dönerek ikinci kez atık döken şahıs, bölgeden ayrıldı. İhbar sonrası olay yerine gelen Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve sosyal medya paylaşımlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti.

Sosyal Medya Yorumlarından İz Sürüldü

Ekipler, sosyal medya yorumları üzerinden şahsın kimliğini belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelinin E.B. olduğu ve diğer kullanıcılarla tehdit içerikli yazışmalar yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan şahsa, çevre kirliliğine neden olduğu için 50 bin TL para cezası uygulandı. Ayrıca, tehdit suçlarından dolayı adli soruşturma başlatıldı.

Burdur’da otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Burdur’da otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Çevre Temizliği Yapıldı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, moloz dökülen arazide temizlik çalışması yaparak çevreyi eski haline getirdi.

Kaynak: İHA