Ramazan ayı girdiğinden bu yana hafta sonları Belediye sinemasında düzenlenen ramazan eğlencelerine halk yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle miniklerin favorisi haline gelen Şirinler, Hacivat Karagöz, Aşuk Maşuk gibi gösterilerin yanında Kanto gösterileri ve Fasıl müziği de hem küçükler hem de büyükler tarafından ilgi ile izleniyor.

Gösteri çıkışında halka ücretsiz olarak dağıtılan sıcak çikolata ve pop corn ise akşamın sürprizleri olarak sevinçle karşılanıyor. Çocuklara verilen başka hediyeler de kapış kapış gidiyor.

Sevim Karacan hayatını kaybetti
Sevim Karacan hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Tüm bu etkinliklerin sonucu olarak BKM (Belediye Kültür Müdürlüğü) hak ettiği takdiri alıyor, Belediye başkanının elinden sıcak çikolata ve pop cornlarını alanlar ise memnuniyetlerini gizleyemiyor.

Muhabir: Sermet Aksu