Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Süper Amatör Lige Yükselme Play-Off yarı final maçları tamamlandı. Çift maç eleme usulü oynanan maçların ardından A ve B grubunda final bileti alan 4 takım belli oldu.

A grubunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Gülüç Belediyespor’u 2-0 ve 5-0, Üzülmezspor ise Zonguldak Ereğlispor’u 3-1 ve 4-1’lik skorlarla mağlup etti. İç ve dış sahadaki her iki maçtan da galibiyetle ayrılan Çaycuma temsilcisi Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Merkez ekibi Üzülmezspor adını finale yazdırdı.

B grubu finalistlerini Merkez grubundan Beycuma Cezaevispor ile Çaycuma grubundan Gökçebeyspor oluşturdu.

Finalistlerden Beycuma Cezaevispor, yarı finalde Kayıkçılar Gençlerbirliği 5-2 ve 2-1’lik skorlarla geçerken, Gökçebeyspor da Karaelmasspor’u 7-3 ve 7-0 mağlup ederek skor avantajı sağladı.

FİNAL HEYECANI 18 MART'TA BAŞLAYACAK

Çift maç eleme usulü oynanacak final karşılaşmaları neticesinde A ve B grubunda skor avantajı sağlayan takımlar direkt Süper Amatör Lige yükselecek.

Grup finallerinde kaybeden diğer iki takım ise, ekstra final maçında yine çift maç eleme usulü karşı karşıya gelecek. Bu maçla birlikte Süper Amatör Lige yükselen 3’üncü takım netleşecek.

Gruplarda final heyecanı 18-19 Mart’ta başlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ