İlçenin Okçular Köyü’nde, henüz 10 günlükken beyin kanaması geçiren ve sonrasında kök hücre tedavisi ile hayata tutunmaya çalışan Kadir Uyan’ın kızı Eylül Asel Uyan tedavi için yardım bekliyor.

Tekin’den gövde gösterisi… Seçim sonucunun fragmanı! Tekin’den gövde gösterisi… Seçim sonucunun fragmanı!

Kızı için sosyal medyadan paylaşımda bulunan baba Uyan, yardım çağrısında bulunarak çocuğunun tedavisi için destek istemişti. Kadir Uyan’ın paylaşımının ardından babanın arkadaşları da benzer içerikte farklı paylaşımlarla Eylül Asel’e yardım elinin uzatılmasını istediler.

Paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli sayfa arkadaşlarım, sevgili madenci kardeşlerim, fotoğrafını paylaştığım Yavrumuz Eylül Asel  Alaplı'nın Okçular köyünden Kadir Uyan kardeşimizin Kızı ciddi rahatsızlıkları var ve aile her gün çocuklarının bir gün iyileşeceğinin ve ilk adımının atacağının hayali içindeler. Değerli dostlar birilerinden bir şeyler istemek zor olsa gerek ama çaresizlik bir baba, anne için çok daha zor, onun için kardeşlermiş bizlerden kızları için yardım talebinde bulunuyor artık bu kardeşimizin çağrısına duyarlı olalım hiçbir şey yapamıyorsak sayfamızda paylaşalım. Ne kadar çok insana ulaşırsak bu kardeşler ilerimize çok daha faydamız olacağını düşünüyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah. Değerli dostlar Eylül Yavrumuzun durumu hakkında Babası Kadir Uyandan 05374479888 Nolu telefondan bilgi alabilirsiniz."  (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023-04-01 at 12.12.10WhatsApp Image 2023-04-01 at 12.12.57WhatsApp Image 2023-04-01 at 12.12.09

Editör: Murat Barutçu