AK Parti eski İl Başkanı merhum Zeki Tosun ve eşi Emine Tosun’un oğlu ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun’un yeğeni İhsan Can Tosun, Mehmet –Çiğdem Ayabak’ın kızları Beyza Ayabak ile dünya evine girdiler.
Dedeman Otel’de çiftin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kıydı.
Çiftin şahitliğini ise Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Önceki Dönem Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Ak Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, Başhekim Yardımcısı Dr. Haktan Güner, İş İnsanı Sezai Bükrü, Beyzanur Karamacu ve Neval Polat yaptı.
Gençlerin nikah töreninin ardından evlilik cüzdanı önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından gelin Beyza Ayabak’a takdim edildi.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de genç çifte kahve takımı hediye etti.










