Zonguldak merkezinde bulunan Beycuma beldesi, sevilen bir simasını kaybetmenin hüznünü yaşıyor. Beycuma'nın sevilen İmam Hatibi İsa Çakmaklı, uzun süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek hayata veda etti.

İsa Çakmaklı, Beycuma halkının kalbinde özel bir yer edinmiş biriydi. Yıllardır Marikpinar Camii'nde hizmet veren ve çevresinde sevilen bir imam olarak tanınıyordu. Ancak sağlık sorunlarına karşı verdiği mücadele sonuç vermedi ve yaşamını yitirdi. İmam Hatibi İsa Çakmaklı'nın ölümü, Beycuma ve çevresinde derin bir üzüntüye neden oldu.

Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu

Merhum İsa Çakmaklı'nın cenazesi, Beycuma Merkez Camii'nde düzenlenecek olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Şafak Gazetesi olarak merhum İsa Çakmaklıya Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Bayramda pikniği faciaya döndü; 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu Bayramda pikniği faciaya döndü; 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu

Muhtar adayı bayram ziyaretinde vuruldu! Muhtar adayı bayram ziyaretinde vuruldu!

Çaycuma'da kavşakta feci kaza! Çarpışan araçlar ters döndü! Çaycuma'da kavşakta feci kaza! Çarpışan araçlar ters döndü!

Gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü Gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü

Ecel bayram namazını kılarken hayatını kaybetti Ecel bayram namazını kılarken hayatını kaybetti

Bayram sabahı maganda kurşunu! Küçük Mertcan başından vuruldu! Bayram sabahı maganda kurşunu! Küçük Mertcan başından vuruldu!

Kaynak: Haber Merkezi