Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ÜNİDES (Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı) kapsamında destek almaya hak kazanan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) öğrenci toplulukları ve kulüp üyeleri için sertifika teslim töreni düzenlendi.

Farabi Kampüsü Genç Ofiste düzenlenen törene; Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Hacı, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Tören, aziz şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Katılımcılar, ÜNİDES Programı’nın tanıtım filmini izledi ve Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu’nun türkülerine eşlik etti.

ÖĞRENCİLER PROJELERİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÜNİDES kapsamında proje geliştiren öğrenci topluluk üyeleri ve danışman akademisyenlere sertifikaları Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile İl Müdürü Halil Hacı tarafından takdim edildi.

REKTÖR ÖZÖLÇER’DEN DEĞERLENDİRME

Prof. Dr. Özölçer, öğrencilerin akademik çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel gelişimlerinin de desteklendiğini belirterek, “Öğrenci topluluklarımız bugüne kadar toplam 65 proje ile destek almaya hak kazandı. Bu, topluluklarımızın ulusal ölçekte nitelikli projeler üretebildiğinin göstergesidir” dedi.

TÖREN TOPLU FOTOĞRAF İLE SONA ERDİ

Program, öğrencilerin ve akademisyenlerin birlikte çekildiği toplu fotoğraf ile tamamlandı.

Sağlık çalışanlarının kazanımları Zonguldak’ta konuşuldu
Sağlık çalışanlarının kazanımları Zonguldak’ta konuşuldu
İçeriği Görüntüle

Beun Öğrenci Toplulukları Üni̇des Başarısını Sertifikayla Taçlandırdı (3)

Beun Öğrenci Toplulukları Üni̇des Başarısını Sertifikayla Taçlandırdı (1)

Kaynak: BÜLTEN