Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi giriş yolunda başlatılan betonlama çalışmaları devam ediyor. Kozlu Belediyesi ekipleri tarafından etaplar halinde yürütülen çalışmalarda sağ şeridin betonlama işlemi tamamlanırken, sol şeritte parke sökümüne geçildi.

Kilimli Gençlik ve Spor yönetiminden Zon-Kar-Der’e ziyaret
Kilimli Gençlik ve Spor yönetiminden Zon-Kar-Der’e ziyaret
İçeriği Görüntüle

Sağ şeritte betonlama tamamlandı

Kozlu Belediyesi, hastaneye ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla başlattığı yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk etapta yolun sağ şeridinde betonlama işlemleri tamamlandı. Ardından ikinci etap için sol şeritte mevcut parkelerin sökümüne başlandı.

Sol şerit de betonlanacak

Kozlu Belediyesinden yapılan açıklamada, sol şeritte devam eden parke söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu bölümde de betonlama çalışmalarının gerçekleştirileceği bildirildi.

Hastane giriş yolundaki yenileme işlemlerinin planlı ve etaplar halinde sürdürüldüğü belirtildi.

Hastaneye ulaşım daha konforlu olacak

Özellikle hastaneye ulaşım sağlayan vatandaşların kullandığı güzergâhta gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla yolun daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Kozlu Belediyesi, yol betonlama çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda sürdürüldüğünü kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi