Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yıldız Mahallesi ve Zübeyde Hanım Caddesi’nde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Virajı alamayan otomobil ormanlık alana uçtu: 3 yaralı Virajı alamayan otomobil ormanlık alana uçtu: 3 yaralı

Bu çalışmaların yanı sıra Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından da Zübeyde Hanım Caddesi’nde yağmur suyu mazgal çalışmaları da yapılıyor. 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Yıldız Mahallesi ve Zübeyde Hanım Caddesi’nde ekiplerimiz hummalı çalışma yürütüyor. Zübeyde Hanım Caddesi’nde yağmur suyu mazgal çalışması devam ederken, yine aynı caddede ve Yıldız Mahallesi’nde de sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması sürdürülüyor. Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, yolu araç trafiğine açacağız. Çalışmalarda görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bu arada belediyenin tüm yetkililerini ve işçileri bir arada tam kadro gören Bartınlılar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti gizlemeyerek “Başkanımızı ve belediye çalışanlarımızı kutluyoruz” şeklindeki görüşlerini dile getiriyorlar. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu