Zonguldak yeni kurala uymuyor! Denetim çağrıları artıyor Zonguldak yeni kurala uymuyor! Denetim çağrıları artıyor

Zonguldak Belediyesi Ocak ayı ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başkanlığında yapıldı. 5 maddeden oluşan mecliste gündem maddeleri görüşüldü.

Gündemin ikinci maddesinde yer alan ve Zabıta Müdürlüğü’nün Zonguldak Belediyesi Toptancı Hali’nde faaliyet gösteren tüccar ve komisyonculardan alınacak çalışma ücreti 16 bin 140 TL olarak belirlendi. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan ve Zabıta Müdürlüğü’nün Zonguldak Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta personellerinin fazla çalışma ücretleri 1780 TL (brüt) olarak belirlendi. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Tuncay Özcan Erdem’e ziyaret Tuncay Özcan Erdem’e ziyaret

Gündemin dördüncü maddesinde yer alan ve İtfaiye Müdürlüğü’nün Zonguldak Belediyesi bünyesinde görev yapan memur itfaiye personellerinin fazla çalışma ücretleri 1780 TL (brüt) olarak belirlendi. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesinde yer alan ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Belediye Meclisi tarafından değerlendirilen itirazlar sonucunda alınan meclis kararları ile kent bütününe yönelik 1/5000-1/1000 ölçekli revizyon ilave nazım ve uygulama imar planlarının askı süreci sonrasında değişen kısımlarına yapılan itirazlar değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, imar planlarına yapılan itirazların tamamı reddedildi.

Meclis toplantısında ayrıca, Zonguldak Belediyesi tarafından yürütülen projeler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.40.33 (2)

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.40.34 (1)

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.40.36 (1)

Editör: Virda Şahin