Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

Zonguldak’ta bir belediye başkanının kardeşinin tefecilik yaptığı yönündeki iddialar beldeye bomba gibi düştü.  Belediye Başkanının kardeşi hakkında beldede faaliyet gösteren bir markette çalıştığı ve borcu olanlara senet imzalattığı iddia edildi. 

Zonguldak’ta bir belde Belediye Başkanının kardeşi, çalıştığı markette, ödeme güçlü çeken vatandaşlara senet imzalatarak borç verdiği ve alışveriş imkanı tanıdığı iddia edildi.

Zonguldak’ın beldesinde belediye başkanlığı görevini yürüten ismin kardeşinin çalıştığı market üzerinden alışveriş yapan ve ödemekte güçlük çeken vatandaşlara senet imzalattığı, ödeme yapmayanlar hakkında işlem yaptırdığı, bazı vatandaşların ise senetlerinden imzalarını kopyalayarak farklı senetler oluşturduğu iddia edildi.

Beldede çok sayıda vatandaşın mağdur olduğu, belediye başkanından çekindikleri için şikayetçi olamadıkları iddia edildi.  /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu