Kilimli’ye bağlı Karadon Mahallesi’nde muhtar adayı olan Lokman Ali Kılıçaslan, gençliği ve çalışmaları ile göz dolduruyor.

Seçimlere bir aydan az bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren Kılıçaslan, mahalle halkından da taktir görüyor. Belediye Başkan Adayı gibi ürettiği projelerle halktan da destek alıyor.

Lokman Ali Kılıçaslan, mahallenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bildiğini, daha yaşanabilir bir ortam, daha iyi hizmet için kolları sıvadığını ifade etti.

3 kaçak ocak patlatıldı! 3 kaçak ocak patlatıldı!

“Bizim sözlüğümüzde çaresizlik diye bir kavram yok. Bir Muhtar kendini ne kadar yetkili görüyorsa o kadar yetkilidir” diyen Lokman Ali Kılıçaslan iddialı ve sıkı şekilde seçimlere hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplumun her kesimine ve ihtiyaç sahiplerine hitap eden projeleri ile halkın isteklerine cevap vermeyi amaçlayan muhtar adayı, seçimlerde iddialı olduğunu söyleyerek; “Halkımız bize teveccüh gösterip, bu göreve beni ve arkadaşlarımı layık görürse 7/24 onlar için gerekeni yapacağımdan şüpheleri olmasın. Artık Karadon Mahallesi’nde değişimin vakti gelmiştir” dedi. (Haber: Murat Barutçu)

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.04.16

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.04.21

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.04.19

Editör: Murat Barutçu