Zonguldak'ta otomobil kamyonla çarpıştı Zonguldak'ta otomobil kamyonla çarpıştı

İzmir Haber - İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, katıldığı canlı yayında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Başkan Engin'in hastanedeki tedavisi devam ediyor ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alındığı belirtildi. Şu an bilinci açık durumda.

Olay, dün sabah saatlerinde internetten yayın yapan SonSöz TV'de gerçekleşti. Başkan Engin, canlı yayın programında konuşurken rahatsızlandı ve sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansla Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Engin, yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alındı ve tedbiren entübe edildi.

Canlı yayında fenalaşma anları kameralara yansıdı. Program sunucusu Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtlarken rahatsızlandığı ve konuşamadığı anlar görüntülendi. Fatih Yapar, Başkan Engin'in rahatsızlanmasının ardından programı kapattı.

Başkan Engin'in hastaneye kaldırılmasının ardından siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri ve belediye başkanları hastaneye akın etti. Başkanın sağlık durumu hakkında bilgi almak ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletmek için partililer hastaneye geldi.

Narlıdere Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Başkan Engin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve müşahede altında tutulduğu belirtildi. Başkanın durumu iyiye gidiyor ve bilinci açık olduğu ifade edildi. İHA

15 bin ton asfalt döküldü 15 bin ton asfalt döküldü

“Tek kelimeyle skandal” “Tek kelimeyle skandal”

Mevduat hesabı olanlar için vergi hesabı Mevduat hesabı olanlar için vergi hesabı

Karabük’te feci kaza! 1 çocuk öldü, 1’i bebek, 9 yaralı! Karabük’te feci kaza! 1 çocuk öldü, 1’i bebek, 9 yaralı!

AW000320_04

AW000320_03

AW000320_01

Editör: Virda Şahin