Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları Kozlu’da vatandaş ve esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için ise BBP’ye oy istediler.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları Hüseyin Uysal ile Cengiz Konmuş, İl Başkanı Nihat Şen, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kozlu’da seçmenlerden 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde ise BBP’ye oy istediler.

Ziyaretlerde Büyük Birlik Partisinin “Sevdamız Türkiye, Hedefimiz 2023 Cumhurla Birlikte Kazanacağız” yazılı broşürleri vatandaşlara dağıtan milletvekili adayları ile il başkanı, hükümetin çalışmalarını esnaf ve vatandaşlara anlattılar.

“SEÇİMLERDEN BAŞARILI ÇIKACAĞIZ”

BBP milletvekili adayı Hüseyin Uysal, ziyaretlerde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Büyük Birlik Partisi ailesi, her zaman olduğu gibi iş başındadır. Emeğin başkentinde yürekleri sevgiyle dolu vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyerek ivedilikle çözüme kavuşturmak bizlerin olmazsa olmazıdır. Siyaseti niçin yapıyoruz ki? Tabii ki halkımıza hizmet için iş başındayız. Bu seçimlerden vatandaşlarımızın teveccühleriyle Cumhur İttifakı bileşenlerinden olarak alnımızın akıyla başarılı çıkacağımıza kalben inanıyorum.’’

Zonguldak’ta iç acıtan olay: 7 dişi birden çekildi Zonguldak’ta iç acıtan olay: 7 dişi birden çekildi

“SEÇİMLERDE MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ”

Milletvekili adayı Cengiz Konmuş ise Zonguldak’ın ilçelerinden Merkez, Kdz. Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu’nun yanı sıra bağlı beldeler, köyler ve mahallelerde tempolu, durmaksızın vatandaşları ziyaret ederek istişare halinde olduklarını, seçimlerde emeğin başkentindeki kadirşinas vatandaşların yürekten destekleriyle mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

“SEÇİMLERDE UMDUĞUMUZ SONUCA ULAŞACAĞIZ”

İl Başkanı Nihat Şen’de; “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere az bir zaman kaldı. Cumhur İttifakı bileşenlerinden olarak sahadaki çalışmalarda vatandaşların olumlu ilgilerinden duygulanıyoruz. Herkesin olduğu gibi bizlerde heyecanla beklediğimiz seçimlerde umduğumuz sonuca ulaşacağız” diye konuştu. Haber: Şaban YILMAZ

BBP KOZLU (3)BBP KOZLU (4)BBP KOZLU (1)

Editör: Seçkin