Yağmur şiddetlendi ekipler teyakkuza geçti Yağmur şiddetlendi ekipler teyakkuza geçti

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki İlter Yurtbay, genel kurulda yapılan seçimde, Federasyonun 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki İlter Yurtbay, Türkiye Seramik Federasyonu’nun 6 Temmuz’da Shangri - La Bosphorus İstanbul’da düzenlenen 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Federasyonun 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yurtbay, görevi Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’den devraldı.

Yurtbay halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada “Türkiye Seramik Federasyonu'nun 6 Temmuz tarihinde, Shangri - La Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilen 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, seramik sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi. Toplantıda, Türkiye seramik sektörünün geleceği ve sektörün sorunları ele alındı. Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki İlter Yurtbay, genel kurulda yapılan seçimde, Federasyonun 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi” denildi.

12 yaşındaki çocuk gölette hayatını kaybetti! 12 yaşındaki çocuk gölette hayatını kaybetti!

Zeki İlter Yurtbay, seramik sektörünün başarısı için çalışacak

Türkiye'nin önde gelen seramik üreticilerinden biri olarak sektördeki güçlü konumunu koruyan Yurtbay Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki İlter Yurtbay, yeni göreviyle ilgili olarak, görevi devraldığı Çenesiz’e bu zamana kadarki çabaları için teşekkür ederek “Ben ve benim jenerasyonumdaki birçok yönetici arkadaşım, Erdem Başkanımız döneminde SERFED çatısı altında çalışmaya başladık. Başkanımız döneminde gerek birebir ilişkilerde gösterdiği samimi ve birleştirici yaklaşım gerekse de Federasyonumuzu, beraberinde çalıştığı ekibiyle bugün getirdiği nokta, bahsi geçen süreç boyunca hepimizin eşsiz tecrübeler edinmesine imkân sağlamıştır.” ifadelerini kullandı ve SERFED’i daha da geliştirmek için hep birlikte çabalayacaklarını belirtti.

Otomobili yaklaşık 20 kg pirinçle kapladılar! Otomobili yaklaşık 20 kg pirinçle kapladılar!

Boz ayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Boz ayının orman gezintisi fotokapana yansıdı

2019 - 2021 ve 2021 - 2023 olmak üzere iki dönem Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nin en genç Yönetim Kurulu Başkanı olan Zeki İlter Yurtbay, bu seçim ile beraber Türkiye Seramik Federasyonu’nun da en genç Yönetim Kurulu Başkanı unvanını almış oldu. (Haber merkezi)

Tartışma esnasında husumetlisini öldürdü! Tartışma esnasında husumetlisini öldürdü!

Editör: Virda Şahin