Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine dair soruşturma kapsamında, Ankara Başsavcısı ve soruşturma savcısının tehdit edilmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mert Kerim Ejder, Sinan Ateş soruşturmasıyla bağlantılı olarak gözaltına alındı.

Ateş'in cinayetiyle ilgili olarak şüpheli olarak adı geçen dönemin MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın, cinayetin hemen ardından Kılavuz'u Face Time üzerinden aradığı belirlendi. Bu görüşmenin ardından Demirbaş'ın Kılavuz'un evinde gözaltına alınıp alınmadığı ise savcılık tarafından özel bir araştırma konusu haline getirildi.

Tolgahan Demirbaş'ın ifadesine göre, Kılavuz'un evinde gözaltına alınmadığı iddia edildi. Ancak savcılık, Demirbaş'ı gözaltına alan Cinayet Büro polislerinin tanıklığına başvurarak gerçeği aydınlatmaya çalışacak.

Bu gelişmelerin yanı sıra, Sinan Ateş soruşturmasıyla bağlantılı olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça'nın 'Orhun Haber' adlı sosyal medya hesabı üzerinden hedef alınmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan kişilerden birinin Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mert Kerim Ejder olduğu belirlendi. Ejder'in, söz konusu hesabı kullandığı iddia edildi.

Tarihi doku her duvarında kendini gösterecek Tarihi doku her duvarında kendini gösterecek

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, kamuoyu, Sinan Ateş cinayeti ve bu olaya dair gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. /Haber Merkezi

AFAD’dan bir acı haber daha:  Kayıp canlardan biri daha bulundu! AFAD’dan bir acı haber daha: Kayıp canlardan biri daha bulundu!

Gemicinin kimliği belirlendi! Gemicinin kimliği belirlendi!

Kayıp mürettebattan bir acı haber daha! Kayıp mürettebattan bir acı haber daha!

Başkandan örnek hareket! Başkandan örnek hareket!

Editör: Murat Barutçu