Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk ve CHP İlçe teşkilatı, 31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Gökçebey İlçe Başkanımız Mustafa Uyan ve Belediye Başkanı Vedat Öztürk, belediye meclisi adayları ile esnaf ve vatandaşları tek tek gezerek, talep ve önerileri dinlediler.

Bugüne kadar yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, ileriye dönük ilçede olmasını istedikleri projeleri de Başkan Öztürk’e ilettiler.

Geziyle ilgili değerlendirme yapan Başkan Öztürk, “Biz vatandaşa hizmet için bu makamlara talip olduk. Halkımız da bize teveccüh göstererek bizi seçti. Bugün halkla olan istişaremizde doğru yolda olduğumuzu gördük. Tabi ki eksiklerimiz var, bunları biz de projelendirerek hizmet olarak vatandaşlara sunmaya devam ediyoruz. Kısa zamanda hızlı gelişmelere imza attık. Bunu hız kesmeden lafla değil, ortaya koyduğumuz işle devam ettireceğiz. Halkımızın bize olan sevgisini yüzlerinde görmek bize yetiyor” dedi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

Gökçebey’de bayram temizliği! Gökçebey’de bayram temizliği!

vedat öztürk gökçebey (4)

vedat öztürk gökçebey (2)

vedat öztürk gökçebey (5)

vedat öztürk gökçebey (1)

Editör: Murat Barutçu