Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede hayata geçirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında kapsamlı görüşmeler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Bastonpark Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kurulmasına yönelik çalışmalar ile Bastonpark’ta bulunan dükkanların kiralanması konuları masaya yatırıldı. Ayrıca, ilçenin tarihî hafızasında önemli bir yere sahip olan eski Belediye Sineması’nın, tarihî kimliğine uygun şekilde restore edilerek kilise ve müze olarak yeniden kazandırılması planları da değerlendirildi.

Belediyeden tepki: "Bizde söz bitti, artık diyecek bir söz bulamıyoruz"
Belediyeden tepki: "Bizde söz bitti, artık diyecek bir söz bulamıyoruz"
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Ulupınar, ziyarette ilçeye yönelik projelerin hayata geçirilmesinde gösterdiği destek için Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkürlerini sundu. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve projelerin sürdürülebilirliği konusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi