Zonguldak’ta uzun yıllar basın alanında görev yapan ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Basın Danışmanlığı görevinden emekli olan gazeteci Kemal Mert’in vefatı, kentte büyük üzüntüye neden oldu.
Bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenilen Kemal Mert, yaşam mücadelesini kaybetti. Mert’in vefat haberi, meslektaşları ve sevenleri tarafından derin bir teessürle karşılandı.
BELEDİYE BAŞKANI ERDEM’DEN TAZİYE MESAJI
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, yayımladığı mesajda Kemal Mert’in kent basınına uzun yıllar emek verdiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Zonguldak basın camiasına uzun yıllar emek vermiş, ZTSO Basın Danışmanlığı görevinden emekli olan gazeteci Kemal Mert’in vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.”
AİLESİNE VE BASIN CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI
Başkan Erdem mesajının devamında, merhum Mert’e Allah’tan rahmet dileyerek ailesine ve basın camiasına başsağlığı temennisinde bulundu:
“Merhum Kemal Mert’e Allah’tan rahmet; başta kıymetli eşi Ayşe Mert olmak üzere, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm Zonguldak basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.”





