Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle önce belediyede görevli kadınların, sonra da Gökçebeyli vatandaşları tek tek dolaşarak çiçek dağıttı. Başkan Öztürk, günün önemine değinen mesajında ise, Türk kadınının fedakarlığına vurgu yaparak şunları söyledi:

 “Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsuru olmaktadır.

Tarihimiz Türk kadınının ne kadar fedakâr, cömert, gözü pek olduğunu yazar. Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mermi taşıyan kadınların torunları günümüzde de aynı rolü üstlenmişlerdir. Orman yangınlarında da, acısı daha taze olan Kahramanmaraş merkezli depremde de bunun en büyük örneklerini gördük. Gerek afet bölgelerinde gerekse yardım merkezlerinde canla başla çalışan kadınlar hayatın her yerinde olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Kadın ve şiddetin aynı cümle içerisinde geçmediği, her zaman baş tacı oldukları bir dünya dileğimle.

Bu duygu ve düşünceler bizleri dünyaya getiren, eğiten, yetiştiren, hayatımızın en değerli varlığı olan başta ilçem ve ilimiz kadınları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum.” (Haber Merkezi)

vedat öztürk-kadınlar günü (14)vedat öztürk-kadınlar günü (12)

vedat öztürk-kadınlar günü (13)

vedat öztürk-kadınlar günü (11)

vedat öztürk-kadınlar günü (9)

vedat öztürk-kadınlar günü (10)

vedat öztürk-kadınlar günü (8)

vedat öztürk-kadınlar günü (6)vedat öztürk-kadınlar günü (7)vedat öztürk-kadınlar günü (5)vedat öztürk-kadınlar günü (4)vedat öztürk-kadınlar günü (2)vedat öztürk-kadınlar günü (3)vedat öztürk-kadınlar günü (15)vedat öztürk-kadınlar günü (1)

Editör: Murat Barutçu