Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, belediyenin katıldığı ve 6 mahalleye doğalgaz sözünü yerine getirdiklerini duyurarak Aşağıdoğancılar Mahallesine doğalgazın verilmeye başlandığını müjdeledi. Başkan Tekin, yaptığı açıklamada, "Bu sözümüzü yıl sonuna kadar yerine getirdik. Artık evlerde doğalgaz yanmaya başladı." dedi.

Alaplı'nın 6. mahallesi olan Aşağıdoğancılar’a doğalgaz verilmesinin tamamlanmasının ardından Başkan Tekin, mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Aksa Düzce-Ereğli Doğalgaz yetkilileri ile iyi bir işbirliği içinde olduklarını belirten Tekin, bu işbirliğinin sayesinde mahalleye doğalgazın ulaştırılma sürecinin diğer mahallelere kıyasla daha kısa bir zaman alabildiğini ifade etti.

Başkan Tekin, konuşmasında özellikle mahallenin muhtarı Rahmi Yapar ve Aksa Düzce-Ereğli Doğalgaz yetkililerine teşekkür ederken, köyden belediyeye katılan mahallelere doğalgazın ulaştırılma sürecinin genellikle 5 yıl sürdüğünü, ancak işbirliği ve hızlı çalışma sayesinde Aşağıdoğancılar Mahallesi'nde bu sürenin 6 ayda tamamlandığını belirtti.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2024-01-01-at-12.33.33

Henüz 32 yaşındaydı… Funda Çetin hayatını kaybetti Henüz 32 yaşındaydı… Funda Çetin hayatını kaybetti

WhatsApp-Image-2024-01-01-at-12.33.32

WhatsApp-Image-2024-01-01-at-12.33.32-(1)

Editör: Murat Barutçu