Çaycuma’da 4 sene görev yaptıktan sonra başka yere atanan bir memur, Başkan Kantarcı’ya gönderdiği mesajda, “Keşke sizin gibi bir belediye başkanı tüm illerde ilçelerde olsa” dedi.

Çaycuma’da 4 yıl görev yaptıktan başka bir ile atanan bir devlet memuru, önce Çaycuma Belediyesine, sonra da numarasını bir arkadaşından edindiği Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya duygulandıran bir mesaj gönderdi. Çaycuma’da 4 yıl görev yaptığını söyleyen kamu çalışanı, “Çaycuma’dan ayrılmamın ardından halen memlekette görevime devam ediyorum. Aslında ekran görüntüsü olarak Çaycuma Belediyesine gönderdiğim bu yazıyı size yazacaktım. Ancak numaranız yoktu. Daha sonradan numaranıza ulaşınca size göndermek istedim.” dedi.

ÇAYCUMA İÇİN YAPTIKLARINIZI, PROJELERİNİZİ VE ÇALIŞMALARINIZI HEP KONUŞTUM

Bir memur, bir kurum mensubu olarak değil, etrafını gözlemleyen bir vatandaş olarak bunları yazdığını söyleyen memur vatandaş, mesajında, “Yazdıklarıma ek olarak sizin Çaycuma için yaptıklarınızı, projelerinizi ve çalışmalarınızı hep konuştum, anlattım, manevi olarak destek verdim ve açıkçası kıskandım da. Keşke sizin gibi bir belediye başkanı tüm illerde ilçelerde olsa.” şeklinde ifadeler de kullandı.

ÇALIŞMALARINIZIN ONDA BİRİNİ MEMLEKETİMDE GÖREMEDİM

Kamu çalışanı vatandaş mesajını, “İnanın kötülemek için demiyorum ancak ben kendi memleketimde, ilçemde onda birini görmedim. Kendisini özleten Çaycuma’ya,  Çaycuma vatandaşlarına ve tabi Çaycuma’yı güzelleştiren, sürekli ileri görüş ve çaba ile yoluna devam eden siz ve çalışma arkadaşlarınıza selamlar.” diyerek tamamladı.

BİRÇOK İL, İLÇEDE GÖREV YAPTIM, BÜLENT KANTARCI BÜYÜĞÜMÜN ÇALIŞMALARINI BAŞKA HİÇBİR YERDE GÖRMEDİM

Memur vatandaş, Çaycuma Belediyesinin sosyal medya adresine gönderdiği mesajda ise, “Çaycuma ilçesinde 4 sen botunca görev yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde ilçenin belediye konusunda ilerleyişini gerçekten bir vatandaş olarak takip ettim. Şunu belirmeliyim ki birçok il, ilçede görev yaptım Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı büyüğümün çalışmalarını başka hiçbir yerde görmedim.” dedi.

BÜLENT KANTARCI BÜYÜĞÜM VE EKİBİNE GERÇEKTEN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Vatandaş mesajı, “Bugün yaşadığım ilçe de günden güne geriye gidiyor. Bunun partiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu bireyle alakalı. Bireyin çalışma hevesi, sorun çözmede ilgili yerlere ulaşma becerisiyle, özveriyle alakalı. Bir vatandaş olarak Bülent Kantarcı büyüğüm ve ekibine gerçekten şükranlarımı sunmak için bu mesajı yazdım.” ifadeleriyle son buldu. (Haber merkezi)

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

WhatsApp-Image-2024-02-28-at-13.00.24

Editör: Murat Barutçu