Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, pazartesi yapılacak Çaycumaspor kongresi öncesinde bir açıklama yaparak, camiaya kulübe sahip çıkma çağrısı yaptı.
Çaycuma Star web sitesinde yer verilen habere göre Belediye olarak makul ölçülerde desteğe hazır olduklarını ancak sorumluluk almayacaklarının altını çizen Kantarcı, “Sözde ‘Çaycumaspor’luğa karnımız tok” dedi.
"Çaycuma kamuoyuna Çaycumaspor’a dair son çağrımdır" diyerek açıklama yapan Kantarcı şöyle devam etti;
"GEÇEN ON YILA YAKIN ZAMANDA SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"
"2014 yılında Belediye Başkanlığına aday olurken, Çaycuma’daki spor kulüpleri için şunu söylemiştik. "Biz Belediye olarak spor altyapısı için yatırım yapacağız, spor kulüplerinin cari harcamalarını kulüplere gönül veren Çaycuma’lılar karşılayacak” demiştik. Geçen on yıla yakın zaman içinde sözümüzü fazlasıyla tuttuk. Çaycuma benzeri hiçbir ilçede olmayan spor tesislerine kavuştu. Komşu beldelerde dahil binlerce hemşehrimize pırıl pırıl ortamlarda spor yapma olanağını sağladık.
"GEÇEN DÖNEM GELEN YÖNETİMLER KENDİ İÇİNDE İHTİLAFA DÖNÜŞTÜ"
Bu süre içinde Çaycumaspor dışındaki kulüplerimize mütevazı destek olduk ama, onlar belediyemize fazla bir yük getirmedi. Oysa, başlangıçtaki prensibimize rağmen, Çaycumaspor’un yönetimlerine 10 yıldır sonuna kadar destek olduk, olmak zorunda kaldık. Yaptıkları bütçenin açığını hep biz kapattık. Yeri geldi genel kurulu yapılamadı. Son dönemde gelen yönetimler kendi içinde ihtilafa düştü.
"BİR AVUÇ GÖNÜLLÜ İLE NİHAYAT KONGREYE GETİRMEYE MUVAFFAK OLDUK"
Hele geçen sezon işbaşındaki zoraki yönetim, bize danışmadan, bize hiçbir bilgi vermeden saçma sapan birine yönetimi devrettiler. Kulüp esir edildi. O zamandan beri Çaycumaspor için belediyeye aldığımız Suat Kerçin hoca başta olmak üzere bir avuç gönüllü ile en nihayet kongreye getirmeye muvaffak olduk.
"MÜSTAKBEL BAŞKAN ADAYLARI KULÜBÜN GİDERLERİNİ BELEDİYE KARŞILAYIP ADAY OLABİLECEKLERMİŞ"
Nitekim, halihazırda hiçbir borcu yoktur. Heyhat, olanlardan hiçbir ders alınmamış olacak ki, geçtiğimiz günlerde çoğunluk sağlanamadığından genel kurul yapılamadı. Şimdi, iki gün sonra pazartesi günü tekrar toplanılacak. Adı Çaycumaspor ile anılan bazı müstakbel başkan aday adaylarının kulaktan kulağa beklentisi, Belediyenin kulübün giderlerinin tamamını karşılaması halinde aday olabilecekleri imiş. Elbette böyle bir saçmalığa razı olamayız.
"SÖZDE ÇAYCUMASPOR'LUĞA KARINIMIZ TOK"
Eğer pazartesi günü güvenilir bir başkan ve yönetim oluşursa (kimlerden ibaret olduğuna bakmaksızın) daha önce olduğu gibi destek oluruz. Genel kurul’da eğer yönetim oluşmazsa bize düşen bir sorumluluk kalmaz. Hamasetle hiçbir zaman işimiz olmadı. sözde “Çaycumaspor”luğa karnımız tok. 30 yıl önce küçük bir ilçe iken 3. Lige kadar tırmanan bu kulübün bugün BÜYÜK ÇAYCUMA’da sahiplenilmemesinin açıklaması olamaz. Kulübün Belediyenin üzerine yıkılması da olamaz.
Geçen zamanlarda da çağrılarım oldu. Ama artık yolun sonuna gelindi maalesef. Takdir, Çaycuma kamuoyunundur." (Haber merkezi)

Çaycuma’da ev yangını! Çaycuma’da ev yangını!

TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu! TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Çaycuma'da feci kaza; Araçlar kafa kafaya çarpıştı Çaycuma'da feci kaza; Araçlar kafa kafaya çarpıştı

Çaycuma’da rezillik: 10 milyon ödenekten bin lira kullanıldı! Çaycuma’da rezillik: 10 milyon ödenekten bin lira kullanıldı!

Çaycuma'da define operasyonu! Çaycuma'da define operasyonu!

Çapkın asker Çaycuma’da bodosladı! Çapkın asker Çaycuma’da bodosladı!

Editör: Muhammet