Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve beraberindekiler, Fener Sahası’nda günlük antrenmanını yapan Zonguldak Kömürspor’u ziyaret etti. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, 7. hafta müsabakaları kapsamında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. müsabakası hazırlıklarını Fener Sahası’nda sürdürdü. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberindekilerle birlikte kırmızı-lacivertli takımı ziyaret etti. 

Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

Vanspor karşılaşması sonrasında yaşanan sportmenlik dışı hareketlerin ardından sosyal medya hesabından, “Ortak sevdamız, işçi milli takımımız Zonguldak Kömürspor’umuzun deplasmanda Vanspor futbol kulübü maçı sonrası soyunma odasında meydana gelen saldırıyı esefle kınıyorum. Spor dostluk, kardeşliktir. Bir daha bu tür olayların meydana gelmemesi için tüm futbol camiasını sağduyuya davet ediyorum.”  şeklinde açıklama yapmıştı. Başkan Ömer Selim Alan bu kez de Zonguldak Kömürspor’u antrenman sırasında ziyaret etti. 

Kırmızı-lacivertli yönetimle bir araya gelen Başkan Alan’a, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi’nin yanı sıra AK Partili meclis üyeleri eşlik ettiler. 
Ziyaret sırasında teknik ekibe ve futbolculara Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş maçında başarılar dileyen Alan, her zaman takımın yanında olduklarını dile getirdi. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-03-at-17.32.17

Editör: Virda Şahin