Anıta bakım! Türkiye Haritası şeklindeki anıt yeniden boyandı Anıta bakım! Türkiye Haritası şeklindeki anıt yeniden boyandı

Bartın Haber – Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Gölbucağı Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda Av. Nurcan Taş’a Taş Hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılış törenine katıldı. Törende Av. Nurcan Taş’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yaptığı konuşmada “Bu gün memleketimizde bir işyerinin daha hizmete girmesi dolayısıyla bir araya gelerek sahibi ve ailesinin mutluluğunu paylaşıyoruz. Avukatlar, kişi ya da kurumlar arasında ortaya çıkan anlaşmazlıkların ve sorunların yasalara uygun şekilde, huzur ve güven içinde giderilmesi, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde hızla tesis edilmesinde çok önemli roller üstlenen değerli şahsiyetlerdir. Bu bağlamda, hizmete giren Avukatlık Bürosu‘nun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Av. Nurcan Taş’a meslek hayatı boyunca başarılar diliyorum” dedi. (Haber merkezi)

E-ticarette giyim ve gıda önde! E-ticarette giyim ve gıda önde!

Kokla; Bunama!.. Kokla; Bunama!..

Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu

Jandarma uyuşturucu yakaladı! Yakalanan şüpheli serbest bırakıldı! Jandarma uyuşturucu yakaladı! Yakalanan şüpheli serbest bırakıldı!

Editör: Virda Şahin