Eğitim Sen uyardı! Eğitim Sen uyardı!

Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü, "Ona tokat atıp silahı doğrultunca dayanamadım" dedi Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü, "Ona tokat atıp silahı doğrultunca dayanamadım" dedi

Karabük Haber – Karabük'ün Yenice ilçesinden olan Özgür Karakırık (32), Bartın'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti ve defnedilmek üzere Karabük'ün Yenice ilçesine getirildi.

Vatandaşı bezdiren böceklerden kurtulma yöntemleri Vatandaşı bezdiren böceklerden kurtulma yöntemleri

Dün, Kurucaşile'den Bartın istikametine seyir halinde olan Erkan G. yönetimindeki hafif ticari araç, iddialara göre Kalaycı köyü mevkiinde rotasını kaybetmesi sonucu yol kenarındaki uyarı direğine çarptı. Kazada sürücü yaralanırken, araçta bulunan Özgür Karakırık hayatını kaybetti.

 

Şehrin göbeğine bu toz duman yakışmıyor Şehrin göbeğine bu toz duman yakışmıyor

Karakırık için Karabük'ün Yenice ilçesinde bir tören düzenlendi. Öğle namazının ardından yapılan cenaze namazı sonrasında Karakırık'ın cenazesi aile mezarlığında defnedildi.

Albay Yalınkılıç’a Madenci Heykeli Albay Yalınkılıç’a Madenci Heykeli

Bu acı olay, Bartın'da meydana gelen trafik kazalarının yarattığı üzüntüyü bir kez daha hatırlattı. Trafik kurallarına uyma ve dikkatli sürüşün önemi vurgulanırken, hayatını kaybeden Özgür Karakırık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İHA

Sınav kaygısını artırmayın Sınav kaygısını artırmayın

AW914879_05

AW914879_06

AW914879_04

AW914879_02

AW914879_03

AW914879_01

Editör: Virda Şahin