İyi Parti Zonguldak 1’inci sıra milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu, beraberinde İl Başkanı Erdal Gülay ve partililer ile Gazipaşa caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların en çok alım gücünün azalması ve gıda enflasyonu konularında şikayetleri olduğunu belirten İyi Parti Zonguldak 1’inci sıra milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Zonguldak bilindiği üzere emeğin başkentiydi ama şuan emeklilerimizle dolu bir durum almış vaziyette. Burada vatandaşlarımızın en büyük sıkıntıları ekonomik sıkıntılar. Vatandaşlarımız iş bulma noktasında problem yaşadıklarını ifade ediyorlar. Hayat pahalılığı ile enflasyon konularında yaşadıkları sıkıntıları ifade ediyorlar. Bizde vatandaşlarımızın sıkıntılarını tek tek not alıyoruz. İnşallah 14 Mayıs günü yeni bir dönem başlayacak. Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılında demokrasimizle taçlandırdığımız memleketimiz için vatandaşlarımız için, güzel günleri yaşatacağımız için bizde vatandaşlarımızın desteklerini istiyoruz. En büyük sıkıntı alım gücünün azalmış olması ve gıda enflasyonu. Vatandaşlarımız artık eski pazar yoğunluğunu oluşturamıyorlar. Soğanın kilosu 30 lira olmuş. Bunlar vatandaşın cebine yansıyan durumlar.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

IMG_9447IMG_9428IMG_9444

Editör: Seçkin