Bartın Belediyesi Ulupınar Su İsale hattı başlatmış olduğu bakım onarım çalışmalarını kısa tamamladı. 3 gün süreceği planlanan su kesintisi, ekiplerimizin yoğun çalışmaları neticesinde kısa sürede onarılarak, yaşanabilecek mağduriyetin önüne geçildi.

Bartın Belediyesi Ulupınar Su İsale hattında 9 ayrı noktada oluşan arızaya kısa sürede müdahale etti. Gerçekleştirilecek olan bakım onarım çalışmaları kapsamında şehir merkezinde 3 gün su kesintisinin olması planlanıyordu. Ekiplerin yoğun ve hızlı çalışması sonucu arıza oluşan noktalar bir gün içerinde onarıldı. Çalışmaların tamamlanması ile hatta su verilmeye başlandı.

Unutulmaz eserleri yorumladılar Unutulmaz eserleri yorumladılar

Konu ile ilgili açıklamasında Ulupınar Su İsale hattının bazı noktalarında oluşan arızalar nedeniyle bir süredir sıkıntı yaşadıklarını belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, ekiplerin özverili çalışmaları ile bir günde tüm noktaların bakım onarımlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.  Fırıncıoğlu açıklamasında,” Ulupınar Su İsale hattımızın bazı noktalarında oluşan arızalar nedeniyle bir süredir sıkıntı yaşıyorduk. Bu sorunun ortadan kaldırılması adına yapmış olduğumuz bakım onarım çalışmalarımızı tamamladık.  Bu süreçte 3 günlük bir çalışma planlamıştık. Ekiplerimiz özverili çalışmaları ile bir günde tüm noktaların bakım onarımlarını gerçekleştirdik. Herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için ekiplerimiz büyük emek sarf ettiler. Hepsine teşekkür ediyor. Bu süreci de alnımızın akıyla tamamladık” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-24-at-11.26.47

Editör: Murat Barutçu