Zonguldak’ın değerli esnaflarından Latifoğlu fırının sahibi Şafak-Osman Cora’nın sevgili oğulları Ulaş Cora ile Güler-Mustafa Bahadır’ın değerli kızları ve Sınav Eğitim Kurumunda ilkokul öğretmeni Ceren Bahadır düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Cumartesi günü akşamı Alaborina Restoran’ta düzenlenen düğün törenine, her iki ailenin yakınları ve dostları ile gençlerin sevenleri, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Kadir Habipoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, CHP eski ilçe başkanı Yavuz Boz, Yılmazlar Otomotivin sahibi Yılmaz Altıntaş, Yeni Çarşı esnaflarından Erol Güner, Akkurt Madencilik ortağı Hacı Ahmet Kurt, Sınav Eğitim Kurumu Müdürü Vecdi Ilgın ile Ceren Bahadır’ın mesai arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Alaborina Restoranda düzenlenen düğün töreninde, genç çiftler ilk olarak dans ederken, ailesi de gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Müzik eşliğinde uzun süre sahnede kalan genç çift ve yakınları ardından kemençe eşliğinde sahnede güzel bir horon oynadılar.

Ardından müziğe verilen aradan sonra genç çifte hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

Düğün töreni takı merasimi ve geç saatlere kadar müzik eşliğinde oyunlar oynanarak son buldu.

Şafak Gazetesi olarak Bahadır ve Cora ailelerini kutlarken, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi