Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde düzenlenen geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu'nun 11'incisi, sporun ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına yönelik bir adım olarak gerçekleşti.

5 Mayıs Pazar günü, Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda düzenlenen 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, Zonguldak'ta Zonguldak Valilik önünde başladı ve Kozlu Kaymakamlığı önünde sona erdi.

Etkinliğe Zonguldak Yeşilay Şube Başkanı Selahattin Çolak, Zonguldak Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Olgun Özaydın ve birçok bisiklet tutkunu katıldı.

Zonguldak Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Olgun Özaydın, program hakkında şunları belirtti: "Yeşilay cemiyeti, bağımlılıkla mücadelede Türk milletinin ve insanının her zaman yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ulusal düzeyde etkinliğimize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, yerel düzeyde Zonguldak Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve tüm destekleriyle yanımızda olan Zonguldak, Devrek ve Çaydeğirmeni Belediyelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız, bağımlılıkla mücadelede sporun daha etkin ve ön planda olmasını sağlamaktır. Her yıl bu etkinliği düzenleyerek, hareketli bir yaşamın ve sporun bizi bağımlılıklardan uzak tutacağı düşüncesini vurgulamaktayız."

Konuşmanın ardından bisiklet tutkunları, Zonguldak Valiliği önünden hareket ederek Kozlu Kaymakamlığı önüne kadar pedal çevirerek programı sonlandırdılar.

Bisiklet Zonguldak 2

Bisiklet Zonguldak 1

Acılıkta yangın ekipler müdahale etti Acılıkta yangın ekipler müdahale etti

Bisiklet Zonguldak 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik