Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 3 sezon forma giyen Aykut Emre Yakut, kırmızı-lacivertli camiaya duygusal bir mesajla veda etti. Kaptan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, Zonguldak Kömürspor’dan İşçi Milli takımı diye bahsederken, taraftarın vefasına vurgu yaptı.

Zonguldak Kömürspor’da dolu dolu 3 sezon geçirdiğini kaydeden tecrübeli orta saha, kariyerinin bundan sonraki bölümünde Esenler Erokspor’la devam edeceğini belirtirken, Zonguldak Kömürspor’a gönülden başarı dilediğini aktardı.

Zonguldak’ın hayatında ayrı bir yeri olduğunu, “Emeğin Başkenti”ni unutmasının mümkün olmayacağını dile getiren Aykut Emre Yakut, “hayatının anlamı”nı bulduğu Zonguldak’la her zaman gönül bağı olacağını ifade etti.

İşte Aykut Emre Yakut’un duygu yüklü veda mesajı:

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

“Şanlı Zonguldak Kömürspor camiası ve büyük taraftarına...

3 yıl önce kapısından içeri girdiğim Zonguldak Kömürspor’da dopdolu 3 sezon geçirdim. Emeğin Başkenti’nde nefes almak, İşçi Milli takımının formasını terletip kaptanlığını yapmak ve madenci abi ve kardeşlerimizle birlikte aynı ekmeği bölüşmenin gururu ve huzuru içindeyim. Futbolla birlikte birçok kazanım ve dostluklar edindiğim, “hayatımın anlamı”nı bulduğum Zonguldak’ın yeri bende her zaman çok farklı kalacak.

Profesyonel futbol kariyerimde çok önemli yeri bulunan, her zaman formasını giymenin gururu ve onurunu yaşadığım, kaptanlık gibi önemli sorumluluk üstlendiğim Zonguldak Kömürspor’la sözleşmem artık sona ermiş durumda.

Dostlar şimdi ayrılık vakti...

Bu büyük camiada geçirdiğim 3 yıl boyunca yönetiminden teknik ekibine, takım arkadaşlarımdan malzemecisine, masöründen aşçısına ve bizi iyi günde, kötü günde hiç yalnız bırakmayan “vefalı” taraftarımıza sonsuz teşekkür ederim.

Aykut Emre Yakut olarak ben, profesyonel futbol kariyerime bundan sonraki süreçte Esenler Erokspor’la devam edeceğim. Zonguldak Kömürspor’a olan sevgim her zaman kalbimin baş köşesinde yerini alacak.

Sizleri asla unutmayacağım.

Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne bundan sonraki lig sürecinde gönülden başarılar diliyorum.

Unutulmamalıdır ki; ayrılıklar da sevdaya dahildir...

Hepiniz Allah’a emanetsiniz. Hakkınızı helal edin.

Hoşça kalın.”

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ