Çaycuma'da ikamet eden, dün aynı anda vefat eden iki arkadaş İsa Atmaca ve Ahmet Mısırlı düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye uzaktan ve yakından çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

İlçede Atmaca Sigortacılık hizmeti veren ve uzun bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden, bir dönem Çaycumaspor Kulübü Başkanlığını yapan Deniz Atmaca'nın babası İsa Atmaca ile yine Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanlarından Kamuran Mısırlı ve Çaycuma Huzurevi Müdür Yardımcısı Kenan Mısırlı'nın babası geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Ahmet Mısırlı için cenaze töreni düzenlendi.

Sabah saatlerinde Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yeşilken Sitesi ile Yeni Mahalle Barbaros Caddesi üzerindeki evlerinin önünde okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından cenazeler Merkez Yeni Camii'ne getirildi.

Cenazeye; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, CHP Milletvekili aday adayı Şeref Köktürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin yöneticileri, daire müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

İlçe Müftüsü Rıdvan Karataş'ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından İsa Atmaca'nın cenazesi Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesi Bakiler köyüne, Ahmet Mısırlı'nın cenazesi ise şehir mezarlığında toprağa defnedildi. Öte yandan Atmaca ve Mısırlı'nın Tekel'den emekli iş arkadaşı olduğu öğrenildi.(Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi